Cooktherapy, recipes, συνταγές > Home
Εισαγωγή Φωτογραφιών

Μυδια Σαγανακι


2
0


Μερίδες: 4
Χρόνος ετοιμασίας: 20 '
Χρόνος ψησίματος: 15 '
User Photo Eva K. Eva K.

Μυριζει Ελλαδα!!!

Ετικέτες:αλμυρο Διατροφή:Γενική
Κατηγορίες:Ορεκτικά / Θαλασσινά
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να γίνεις φίλος της συνταγής.

Φίλοι της συνταγής (2 συνολικά)

Υλικά

Εκτέλεση

20 μυδια

2 κουτ. σουπας ελαιολαδο

1 κουτ. σουπας ουζο

1 κουτ. σουπας λευκο κρασι

2 κουτ. σουπας μαιντανο

2 σκελ. σκορδο

1 κρεμμυδι

2 ντοματες

1 φυλλο δαφνης

80-100 γρ. φετα

αλατι-πιπερι

Αφου καθαρισετε τα μυδια πολυ καλα,βαζετε σε κατσαρολα να καψει το ελαιολαδο.Προσθετετε το κρεμμυδι κομμενο σε φετακια,το σκορδο κομμενο σε ροδελιτσες,τις ντοματες ψιλοκομμενες και τα μυδια.Τα αφηνετε να σιγοβρασουν για 10-12 λεπτα.Κατοπιν σβηνετε με το κρασι και το ουζο και προσθετετε το φυλλο δαφνης και τη φετα.Σερβιρετε αμεσως προσθετωντας αλατι και πιπερι.

Σχόλια

User Photo λιζα λιζα
2009-07-01 11:12:14
Α! Ξέχασα βάζουμε και μισό κουταλάκι μουστάρδα.Τελικά δεν μοιάζουν και πολύ αλλά είναι και οι δυο πεντανόστιμες!
User Photo λιζα λιζα
2009-07-01 11:08:17
Eva K. Πολύ καλή η συνταγή την έχω δοκιμάση! Και εμείς την φτιάχνουμε έτσι μόνο που δεν βάζουμε ντομάτα και κρεμμύδι.

Παραλλαγή συνταγής

Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να προσθέσεις σχόλια.