Cooktherapy, recipes, συνταγές > Home
Εισαγωγή Φωτογραφιών

Μπριζόλες χοιρινές με τυρί και ντομάτα


13
0


Μερίδες: 6
Χρόνος ετοιμασίας: 10 '
Χρόνος ψησίματος: 45 '
User Photo ΝΤΙΜΗ ΝΤΙΜΗ
Μια διαφορετική παραλλαγή για μπριζόλες οι οποίες γίνονται πολύ μαλακές και γευστικές.
Ετικέτες:αλμυρό Διατροφή:Γενική
Κατηγορίες:Κύρια πιάτα / Χοιρινό
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να γίνεις φίλος της συνταγής.

Φίλοι της συνταγής (13 συνολικά)

Υλικά

Εκτέλεση

6 χοιρινές μπριζόλες
ώριμες ντομάτες
τυρί φέτα
ρίγανη
1 κούπα περίπου λάδι
αλάτι, πιπέρι
Πλένουμε καλά τις μπριζόλες, τις αλατοπιπερώνουμε και τις βάζουμε σε ένα ταψί.
Τις πασπαλίζουμε με ρίγανη και πάνω σε κάθε μπριζόλα βάζουμε μία μεγάλη φέτα τυρί πάχους περίπου μισό εκατοστό. Καλύπτουμε το τυρί και τις μπριζόλες με φέτες ντομάτας και ρίχνουμε το λάδι.
Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για 45 περίπου λεπτά (μέχρι να μαλακώσουν οι μπριζόλες).
Σερβίρουμε με τηγανιτές πατάτες ή πιλάφι.


Εγώ έχω φτιάξει τη συνταγή και με μοσχαρίσια φιλέτα.Γίνονται πολύ μαλακά!

Καλή όρεξη!

Σχόλια

Παραλλαγή συνταγής

Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να προσθέσεις σχόλια.