Μαριναρω τα μπριζολακια με τα παραπανω μυρωδικα για 4-5 ωρες. Ψηνω για 15 λεπτα περιπου αφου εχω αφαιρεσει το σκορδο και τα υπολοιπα μυρωδικα. Συνοδευω με πιτες roti,ψιλοκομενο μαιντανο,και ψητη ντοματα. Τελειο!
2009-10-15 17:58:05
γεια σου StrangeEmily!νομιζω οτι και με το χυμο πορτοκαλι θα ειναι πολυ ωραια, αλλα δε βαζω ξυσμα πορτοκαλιου.
Βαζω το φλουδι(το εξωτερικο)το οποιο αφαιρω μετα.
2009-10-14 17:47:35
Τα δοκίμασα τις προάλλες και ήταν πολύ ωραία. Αντί ξύσματος έβαλα χυμό πορτοκάλι φρέσκο γιατί ο συνδαιτημόνας μου δεν αντέχει το ξύσμα :-)
Παραλλαγή συνταγής
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να προσθέσεις σχόλια.
2009-10-15 20:26:12
Α, δεν το πρόσεξα καλά όταν διάβαζα τη συνταγή, την επόμενη φορά θα βάλω το φλούδι!
2009-10-15 17:58:05
γεια σου StrangeEmily!νομιζω οτι και με το χυμο πορτοκαλι θα ειναι πολυ ωραια, αλλα δε βαζω ξυσμα πορτοκαλιου. Βαζω το φλουδι(το εξωτερικο)το οποιο αφαιρω μετα.
2009-10-14 17:47:35
Τα δοκίμασα τις προάλλες και ήταν πολύ ωραία. Αντί ξύσματος έβαλα χυμό πορτοκάλι φρέσκο γιατί ο συνδαιτημόνας μου δεν αντέχει το ξύσμα :-)