1) Βαζουμε το βιτάμ να λιώσει.
2) Με το λιωμένο βιτάμ αλείφουμε το ταψί.
3) τοποθετούμε το πρώτο φύλλο και χωρίς να το στρώσουμε ιδιαίτερα(χρειάζεται να είναι ελεφρώς τσαλακωμένο) το αλείφουμε με βιτάμ.
4) Ομοίως κάνουμε και με τα υπόλοιπα φύλλα, τα βάζουμε ένα ενα και τα αλείφουμε με το λιωμένο βιτάμ.
5) Βάζουμε το ταψι στο φούρνο στους 180 βαθμούς για 10 λεπτά
6) Στο μεταξύ βάζουμε σε μπολ τα δύο κουτια ζαχαρουχο, το λιωμένο βιτάμ που απέμεινε και 2 και 1/4 ποτήρι νερό κι ανακατευουμε μέχρι να ομογενοποιθεί το μιγμα.
7) Αφού περάσουν τα 10 λεπτά ψησίματος, βγάζουμε το ταψί από το φούρνο και προσθέτουμε το μίγμα με το ζαχαρούχο, το βιταμ και το νερό.
8) Ψήνουμε για άλλα 25 λεπτά κι είναι έτοιμο.
9)Όταν το βγαλουμε, κόβουμε και σε σερβίρουμε με ζάχαρη άχνη και κανέλα.