Σε ένα μπολ, βάζουμε το χυμό από τα πορτοκάλια και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά. Ζυμώνουμε καλά και αν χρειαστεί προσθέτουμε αλεύρι ή χυμό πορτοκαλιού για να έχουμε μια ζύμη που δεν κολλάει στα χέρια.
Τυλίγουμε τη ζύμη σε μεμβράνη και την αφήνουμε 2 ώρες στο ψυγείο.
Ανοίγουμε φύλλο με την ζύμη, πάχους 3 χιλιοστών και κόβουμε μπισκότα. Τα ψήνουμε στου 180 βαθμούς στον αέρα, για 10 λεπτά, πάνω σε χαρτί ψησίματος.
Φτιάχνουμε το γλάσο ανακατεύοντας το χυμό πορτοκαλιού με την άχνη και όταν κρυώσουν τα μπισκότα, τα αλείφουμε.
Τα διατηρούμε σε μεταλλικό κουτί.
Καλή επιτυχία