Καθαρίζουμε τις μπανάνες σε ένα μπολ, ρίχνουμε τη ζάχαρη και τα λιώνουμε με ένα πηρούνι. Δεν μας πειράζει να μείνουν και πιο μεγάλα κομμάτια.
Ρίχνουμε το γάλα και ανακατεύουμε καλά. Ρίχνουμε το μπέικιν, το αλάτι, την κανέλλα και το μοσχοκάρυδο και ανακατεύουμε καλά.
Ρίχνουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε. Έχουμε μια ζύμη ελαστική, που κολλάει στα χέρια (θα την βάλουμε με το κουτάλι).
Κόβουμε με το μαχαίρι την σοκολάτα σε κομματάκια και την προσθέτουμε στη ζύμη.
Σε μια λαμαρίνα, απλώνουμε χαρτί ψησίματος που το έχουμε βρέξει και στίψει καλά.
Με ένα κουταλάκι του γλυκού παίρνουμε ζύμη και την αφήνουμε πάνω στο χαρτί (εμένα μου γέμισε μια λαμαρίνα με 20 μπισκότα). Αν χρειαστεί βάζουμε άλλο ένα ταψάκι με χαρτί ψησίματος.
Ψήνουμε στους 170 βαθμούς στον αέρα για 10 λεπτά.
Καλή επιτυχία και καλή όρεξη
2012-10-29 07:29:12
Κλάρα μου στην αρχή είναι πολύ τραγανά μετά όμως μαλακώνουν. Αν δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό και βγούνε πιο τραγανά πες μας. Την επόμενη φορά που θα τα φτιάξω θα βάλω και βρώμη με μέλι να δω πως θα γίνουν. Θα σας πω.
2012-10-28 09:50:20
τα εφτιαξα τωρα το πρωι.παρα πολυ ωραια και ευκολη συνταγη.μπραβο
2012-10-27 15:01:44
θελω να τα φτιαξω,ηταν τραγανα mima?επειδη το γαλα τα μαλακωνει..