Σε ένα μπολ βάζουμε τη ζάχαρη και εκεί μέσα ξύνουμε τα λεμόνια. Ανακατεύουμε καλά να αναμιχθούν και να πάρει άρωμα όλη η ζάχαρη.
Ρίχνουμε το βούτυρο στη ζάχαρη και χτυπάμε με το μίξερ να αφρατέψουν.
Προσθέτουμε τα αβγά ένα ένα, το μπέικιν, τη σόδα, το αλάτι και ζυμώνουμε.
Δεν βασανίζουμε πολύ την ζύμη μας για να μην σφίξει.
Δεν είναι ζύμη από αυτές που ξεκολάνε από τα χέρια.
Σε ένα βαθύ πιάτο βάζουμε άχνη ζάχαρη.
Ανάβουμε το φούρνο στον αέρα στους 170 βαθμούς.
Στρώνουμε 2 μεγάλα ταψιά με αντικολητικό χαρτί.
Με ένα κουτάλι της σούπας παίρνουμε κουταλιές (μέχρι τη μέση του κουταλιού) και τις ρίχνουμε μέσα στην άχνη. Με το χέρι μας κυλάμε τις μπάλες στη ζάχαρη και μετά τις βάζουμε στο ταψί (δεν τις πατάμε, στρόγγυλες). Δεν τις βάζουμε πολύ κοντά γιατί θα απλώσουν.
Βάζουμε και τα δύο ταψιά στο φούρνο και ψήνουμε για 11 με 12 λεπτά. Αν χρειαστεί αλλάζουμε θέση πάνω κάτω στα ταψιά.
Μόλις τα βγάλουμε από το φούρνο τα ξεκολάμε από το χαρτί και τα βάζουμε σε πιατέλα να κρυώσουν.
Καλή επιτυχία και καλή όρεξη