Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το γάλα.
Σε άλλη κατσαρόλα βάζουμε το βιτάμ και το αλεύρι και ανακατεύουμε διαρκώς με σύρμα.
Μόλις λιώσει το βιτάμ και γίνει σαν μια μπάλα Τραβάμε από τη φωτιά.
Ρίχνουμε το γάλα Κουτάλα Κουτάλα και κάθε φορά ανακατεύουμε καλά μέχρι να ενσωματώνεται το γάλα και μετά ρίχνουμε την επόμενη κουτάλα
Αν ρίξουμε το γάλα όλο μαζί θα σβωλιάσει και θα χαλάσει.
Αφού ανακατέψουμε όλο το γάλα Ξαναβάζουμε στη φωτιά και ανακατεύουμε διαρκώς μέχρι να γίνει κρέμα και να πάρει βράση.
Ρίχνουμε ένα ένα τα αυγά ανακατεύοντας το μοσχοκάρυδο και το αλάτι.
Είναι έτοιμη να τη χρησιμοποιήσουμε.
Μπορούμε να ρίξουμε και τριμμένο κεφαλοτύρι αν θέλουμε. Τότε παραλείπουμε το αλάτι.
2010-02-26 16:30:49
Eυχαριστω vana.Καλο Σ/ΚΟ
2010-02-26 14:40:27
Εγώ αυτή την ποσότητα τη βάζω σε ταψί νούμερο 34 γιατί ανακατεύω και μια ποσότητα με το παστίτσιο για να γίνει αφράτο. Μπορείς άνετα να τη βάλεις και σε μεγαλύτερο ταψί. Αν θέλεις 1 λίτρο γάλα θα μειώσεις κατά 2 κουταλιές τα υπόλοιπα υλικά.
2010-02-26 13:21:19
vana η ποσοτητα αυτη ειναι για τι μεγεθος ταψι; Αν θες πες μου σε cm.Σ'ευχαριστω. Θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας διαφορες συνταγες δικες μου αλλα εχω το προβλημα με το πως να σας τις γραψω.Π.Χ τα υλικα πολλες φορες τα βαζω με το ματι και ετσι δεν μπορω να τα γραψω με gr. Προς το παρον μεχρι να βρω τροπο θα απολαμβανω τις δικες σας γευστικες συνταγες.
2010-02-25 21:42:36
Ευχαριστώ!