Εισαγωγή Φωτογραφιών |
Μπαστουνάκια με ινδική καρύδα και αμύγδαλο
7 0
Μερίδες: 30-35 κομμάτια
Χρόνος ετοιμασίας: 20 '
Χρόνος ψησίματος: 10 ' |
panselin |
|
Καλό είναι να μη αντικαταστήσετε το ρούμι με άλλο ποτό, είναι ιδανικό για αυτή τη συνταγή. Τέλειο για το γραφείο, τον απογευματινό καφέ ακομα και για κέρασμα!! |
Ετικέτες:γλυκό |
Διατροφή:Γενική
Κατηγορίες:Γλυκα - Επιδόρπια / Μπισκότα - Cookies |
|
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να γίνεις φίλος της συνταγής.
|
Φίλοι της συνταγής (7 συνολικά) |
|
Υλικά |
Εκτέλεση |
160γρ βούτυρο αγελάδος σε κύβους θερμοκρασία δωματίου 100γρ ζάχαρη 40γρ μαύρο ρούμι 200γρ ινδοκάρυδο 120γρ αμύγδαλα τριμμένα σκόνη στο μούλτι 100γρ αμύγδαλα ψημένα, ανάλατα χοντροκοπανισμένα
|
Ανακατεύουμε καλά στο μίξερ σε μέτρια ταχύτητα το βούτυρο και τη ζάχαρη ώσπου να αφρατέψουν. Προσθέτουμε λίγο-λίγο το ρούμι και μετά την καρύδα και τη αμυγδαλόσκονη. Τέλος σταματάμε το χτύπημα, ρίχνουμε στον κάδο τα χοντροτριμμένα αμύγδαλα και ανακατεύουμε με σπάτουλα.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180ο στον αέρα. Παίρνουμε μικρή ποσότητα μείγματος με το χέρια μας και πλάθουμε μπαστουνάκια μακρόστενα όχι πολύ παχιά. Στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί ψησίματος και τα αραδιάζουμε σε απόσταση μεταξύ τους. Τα ψήνουμε 8-10λ.
|
|
|
Σχόλια |
|
Παραλλαγή συνταγής |
|
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να προσθέσεις σχόλια.
|