Cooktherapy, recipes, συνταγές > Home
Εισαγωγή Φωτογραφιών

Μπακαλιαροσουτζουκάκια


14
0


Μερίδες: 2
Χρόνος ετοιμασίας: 20 '
Χρόνος ψησίματος: 20 '
User Photo Δημήτρης. Δημήτρ ης.
Καμουφλαρισμένος μπακαλιάρος σε μορφή "σουτζουκακίων", μήπως και καταφέρουν να φάνε λίγο ψαράκι τα πιτσιρίκια που γενικά δεν τρελαίνονται για το είδος...
Ετικέτες: Διατροφή:Γενική
Κατηγορίες:Κύρια πιάτα / Ψάρι
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να γίνεις φίλος της συνταγής.

Φίλοι της συνταγής (14 συνολικά)

Υλικά

Εκτέλεση

  • 500-600 γρ φιλέτο παστού μπακαλιάρου
  • 1 κρεμμύδι
  • 1 αβγό
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 1 κ.γ. κύμινο
  • μαϊντανό
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • φρυγανιά τριμμένη
  • αλεύρι για το τηγάνισμα
Ξαλμυρίζουμε και καθαρίζουμε τον μπακαλιάρο από δέρμα και κόκαλα και αλέθουμε το κρέας του στο multi.

Αλέθουμε επίσης στο multi το κρεμμύδι και τη σκελίδα του σκόρδου και τα προσθέτουμε στον αλεσμένο μπακαλιάρο.

Στη συνέχεια ρίχνουμε το αβγό, το μαϊντανό, το αλάτι, το πιπέρι και το κύμινο και ανακατώνουμε προσθέτοντας σταδιακά την τριμμένη φρυγανιά μέχρι να δέσουν όλα τα υλικά μαζί.

Αφήνουμε για λίγη ώρα στο ψυγείο για να δέσουν καλύτερα και έπειτα πλάθουμε τα σουτζουκάκια.

Αλευρώνουμε, τηγανίζουμε και τα σερβίρουμε σκέτα ή με σάλτσα.

Σχόλια

User Photo mima mima
2011-01-14 10:04:53
Πολύ νόστιμα. Μας τα έφτιαχνε η μαμά μου συνήθως σε γιορτές. Τι μου θύμησες.
User Photo persa persa
2011-01-14 09:16:46
ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να μην είναι νοστιμότατα!!!
User Photo ΤΟΜ ΤΟΜ
2011-01-14 09:16:20
ΠΑΟΚΑΡΑ, έσκισες πάλι !!!!!!!!
User Photo mata mata
2011-01-13 22:39:32
teleio!!!!!!!!! mono pou efyge to belaki enw pathsa 5 bgike 4,5 syggnwmh htan lathos panta 5 skoufakia bazw kai eidika stis syntages sou epeidh agapw idiaitera ta thalasina kai ta psaria SYGGNWMH DIMITRI!!!!!
User Photo Sokolatoula Sokolatoula
2011-01-13 21:55:40
Άλλη μια ευχάριστη γευστική έκπληξη από σένα Δημήτρη! Με σένα θα λατρέψουμε όλα τα θαλασσινά.
User Photo linmak88 linmak88
2011-01-13 21:07:39
Μμμμμ....άψογα!!!!!!!!!!

Παραλλαγή συνταγής

Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να προσθέσεις σχόλια.