Από την προηγούμενη μέρα κόβουμε το μπακαλιάρο σε κομμάτια,τον ξεπλένουμε και τον μουλιάζουμε διατηρώντας τον στο ψυγείο για να ξαλμυριάνει.
Κατά τη διάρκεια της μέρας του αλλάζουμε το νερό πολλές φορές.
Πριν τον μαγειρέψουμε τον στραγγίζουμε καλά και τον σκουπίζουμε με απορροφητικό χαρτί γιατί αν έχει νερά θα μαλακώσει πολύ στο τηγάνισμα.
Ας μαγειρέψουμε λοιπόν!Σε ένα βαθύ τηγάνι ρίχνουμε το λάδι και τηγανίζουμε τον μπακαλιάρο αφού πρώτα τον αλευρώσουμε.
Ρίχνουμε τα πράσα και τα τσιγαρίζουμε κι αυτά μαζί με τον μπακαλιάρο κουνώντας μόνο το τηγάνι χωρίς να τα ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε την τομάτα,πιπέρι και νερό μέχρι να σκεπαστεί το φαγητό μας.
Το βράζουμε σε σιγανή φωτιά μέχρι να απορροφηθεί όλο το νερό και σε μικρά χρονικά διαστήματα κουνάμε το τηγάνι για να μην κολλήσει το φαγητό μας.
Καλή όρεξη!
2011-01-28 22:44:45
ντιμη μας ανοιξες την ορεξη