Cooktherapy, recipes, συνταγές > Home
Εισαγωγή Φωτογραφιών

Μπακαλιαρος πανε


5
0


Μερίδες: 8
Χρόνος ετοιμασίας:  '
Χρόνος ψησίματος:  '
User Photo lena2 lena2
Ωραιος ο μπακαλιαρος,αλλα μπελας το ξαλμυρισμα,ας ειναι καλα το Λιντλ που εχει (κατεψυγμενα βεβαια)φιλετα και εξισου νοστιμα,μια αλλαγη ηθελα να κανω για το τραπεζι και τα παιδια,εκτος τον μπεμπη τα τσακισαν στην κυριολεξια
Ετικέτες: Διατροφή:Γενική
Κατηγορίες:Ορεκτικά / Θαλασσινά
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να γίνεις φίλος της συνταγής.

Φίλοι της συνταγής (5 συνολικά)

Υλικά

Εκτέλεση

1 συσκευασια φιλετα μπακαλιαρου,περιπου ενα κιλο
για τον χυλό:1 κουτακι μπυρα
αλάτι
πιπερι
αλευρι οσο παρει,ο χυλος να μην ειναι αραιος
αλευρι για αλευρωμα
φριγανια για το παναρισμα
Κοβω τα φιλετα του μπακαλιαρου στην μεση,αν ειναι μεγαλα,τα πλενω και τα αλατοπιπερωνω.
φτιαχνω τον χυλο ανακατευοντας την μπυρα με το αλευρι και το αλατι,αν θελετε βαζετε και λιγο πιπερι γουστο ειναι αυτο,ο χυλος πρεπει να ειναι αρκετα πηχτος και αρχιζω πρωτα αλευρώνω,γιατι αν βαλλω κατευθειαν τον μπακαλιαρο στο χυλο υπαρχει περιπτωση να γλυστραει και να μην πιασει με το αλευρωμα στεκεται πιο καλα,με να πιρουνι τον βουταω στον χυλο και απο εκει σε ενα ταπερ οπου μεσα θα εχει την φριγανια και το κουναω ωστε να πιασει πανω η φρυγανια και να δημιουργηθει η κρουστα.Επειτα τα ριχνω σε  καυτο λαδι και τα τηγανιζω περιπου για 5 λεπτα.

Σχόλια

Παραλλαγή συνταγής

Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να προσθέσεις σχόλια.