Cooktherapy, recipes, συνταγές > Home
Εισαγωγή Φωτογραφιών

Μοσχάρι ψητό κατσαρόλας


14
0


Μερίδες: 8
Χρόνος ετοιμασίας: 15 '
Χρόνος ψησίματος: 140 '
User Photo Cook Therapist Cook Therapist

Μια εύκολη συνταγή για μοσχάρι στην κατσαρόλα.

Ετικέτες:μοσχαράκι, πατάτες, σάλτσα Κατηγορίες:Κύρια πιάτα / Μοσχάρι
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να γίνεις φίλος της συνταγής.

Φίλοι της συνταγής (14 συνολικά)

Υλικά

Εκτέλεση

  • 2 κιλά νουά μοσχαρίσιο
  • 1/2 φλιτζάνι χυμό πορτοκαλιού
  • λίγο χυμό λεμονιού
  • 1/4 φλιτζανιού κονιάκ
  • 1/2 φλιτζανιού μαργαρίνη
  • 400γρ μανιτάρια
  • 2 κουταλιές κόρν φλάουρ
  • Δένουμε το νουά του μοσχαριού για να κρατήσει το σχήμα του όταν ψηθεί. Αλατοπιπερώνουμε και το σωτάρουμε καλά σε μαργαρίνη απ'ολες τις πλευρές του.
  • Ρίχνουμε τον χυμό του πορτοκαλιού. του λεμονιού, το κονιάκ και 1 ποτήρι νερό Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και ψήνουμε σε χαμηλή φωτιά για 2 ώρες περίπου, προσθέτοντας νερό αν χρειαστεί μεχρι να πάρει χρώμα.
  • Οταν είναι έτοιμο, βγάζουμε το κρέας το αφήνουμε να κρυώσει λίγο και το κόβουμε σε φέτες. Κοβουμε τα μανιτάρια λεπτές φέτες και τα σωτάρουμε σε λίγο μαργαρίνη.
  • Τα αφήνουμε να ψηθούν λίγο ακόμα. Δένουμε την σάλτσα με το κόρν φλάουρ και προσθέτουμε τα μανιτάρια.
  • Περιχύνουμε τις φέτες του ψητού με τη σάλτσα και σερβίρουμε.

Σχόλια

Παραλλαγή συνταγής

Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να προσθέσεις σχόλια.