Cooktherapy, recipes, συνταγές > Home
Εισαγωγή Φωτογραφιών

Μοσχαρι Φρικασέ


4
0


Μερίδες: 3-4
Χρόνος ετοιμασίας: 30 '
Χρόνος ψησίματος: 45 '
User Photo FANOULA FANOULA
  • Μμμμμμ μου ανοιξατε την ορεξη.....Καλη σας ορεξη....Φιλακια
  • Ετικέτες: Διατροφή:Γενική
    Κατηγορίες:Κύρια πιάτα / Μοσχάρι
    Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να γίνεις φίλος της συνταγής.

    Φίλοι της συνταγής (4 συνολικά)

    Υλικά

    Εκτέλεση

    • 2-3 ματσακια μαρουλι
    • 1 κιλο μοσχαρι
    • 1 ματσάκι κρεμμυδάκια
    • ανηθο
    • δυοσμο
    • ελαιολαδο
    • αυγο-λεμονι
    • αλατακι
    • πιπερακι
    • Καταρχας πλενουμε καλα το μαρουλακι μας, το κοβουμε λιγο πιο χοντρο απο τι στη σαλατα και το βαζουμε σε μετρια φωτια στην κατσαρολα με 1/2 φλ.τσαγιου νερο για να ζεματιστει(μαλακωσει).Θα είναι ετοιμο μολις το κοτσανι λιωνει με το πηρουνι.Στην συνεχεια το στραγγιζουμε χωρις να ριξουμε πανω του νερο.Το ζουμι που θα βγαλει το πεταμε....
    • Συγχρονως βραζουμε το μοσχαρι ξεχωριστα.Το ζωμο το κραταμε για αργοτερα...
    • Στην κατσαρολα θα ριξουμε το λαδι το κρεμμυδακι το αφηνουμε λιγο να γυαλισει και μετα προσθετουμε το κρεας.Το αφηνουμε να καβουρδιστει για λιγα δευτερα,προσθετουμε και το μαρουλι μαζι με 2-3 κουταλες ζωμο.Το αφηνουμε για 30'.
    •  Το αφηνουμε να παγωσει και φτιαχνουμε το αυγολεμονο....

    Σχόλια

    Παραλλαγή συνταγής

    Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να προσθέσεις σχόλια.