Cooktherapy, recipes, συνταγές > Home
Εισαγωγή Φωτογραφιών

Μοσχάρι ρολό


12
0


Μερίδες: Όσες θέλετε.
Χρόνος ετοιμασίας: 10 '
Χρόνος ψησίματος: 180 '
User Photo vana vana
Τρώγεται και ζεστό και κρύο.
Ετικέτες:μοσχάρι Διατροφή:Γενική
Κατηγορίες:Κύρια πιάτα / Μοσχάρι
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να γίνεις φίλος της συνταγής.

Φίλοι της συνταγής (12 συνολικά)

Υλικά

Εκτέλεση

Ζητάτε από το χασάπη 2 κιλά μοσχάρι να το κάνει ρολό.
χοντρά κομμάτια κεφαλοτύρι στενόμακρα
4-5 καρότα

1. Δίνουμε στο χασάπη το κεφαλοτύρι και τα καρότα για να μας τα τυλίξει μέσα στο ρολό.
2. Ρίχνουμε νερό στη γάστρα,  λίγο κρασί και βάζουμε μέσα το ρολό.
3. Ψήνουμε στο φούρνο  στους 160  για 3 ώρες περίπου ανάλογα με το πόσα κιλά είναι το ρολό. Το γυρνάμε πού και πού.
4. Όταν βγει το αφήνουμε να κρυώσει και το κόβουμε φέτες τις οποίες ξαναβάζουμε στο ζουμί τους για να μην ξεραθούν. Μπορούμε αν το σερβίρουμε ζεστό να πήξουμε το ζουμί με κορν φλάουρ λίγο πριν το σερβίρουμε.
5. Μπορούμε να το φτιάξουμε από την προηγούμενη και να το ζεστάνουμε τελευταία στιγμή. Είναι σα φρέσκο.στη γάστρα

Σχόλια

User Photo ΤΟΜ ΤΟΜ
2010-04-26 13:29:32
Και επιπλέον : πιπεριές, κρεμμύδια κλπ. ή σε παραλλαγή της γέμισης μπορείτε να βάλετε, διάφορα χορταρικά της αρεσκείας σας όπως σταμναγκάθι βρασμένο ή σωταρισμένο, παρέα με μυζήθρα Κρήτης.
User Photo vana vana
2010-04-18 13:41:38
Καλημέρα Κλάρα μου. Δεν πρόλαβα να τη γράψω και με ψήφησες. Ευχαριστώ.

Παραλλαγή συνταγής

Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να προσθέσεις σχόλια.