Cooktherapy, recipes, συνταγές > Home
Εισαγωγή Φωτογραφιών

Μοσχάρι με τζίντζερ και καρότα


5
0


Μερίδες: 4
Χρόνος ετοιμασίας: 10 '
Χρόνος ψησίματος: 80 '
User Photo kika kika
Η γεύση του ξεφεύγει από τις συνηθισμένες συνταγές για μοσχάρι. Αν σας αρέσει το τζίντζερ αυτό το φαγητό θα το αγαπήσετε !
Ετικέτες: Διατροφή:Γενική
Κατηγορίες:Κύρια πιάτα / Μοσχάρι
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να γίνεις φίλος της συνταγής.

Φίλοι της συνταγής (5 συνολικά)

Υλικά

Εκτέλεση

4 φέτες μοσχάρι (φιλέτο)
4 φρέσκα κρεμμυδάκια σε ροδέλες
2 μεγάλα καρότα σε ροδέλες
2 σκελίδες σκόρδο (ολόκληρες)
4 εκατοστά τζίντζερ τριμμένο
2 - 3 κουταλιές της σούπας σησαμέλαιο
1/2 φλυτζάνι σόγια σος
1/2 φλυτζάνι χλιαρό νερό
Βάζουμε μια ρηχή κατσαρόλα στη φωτιά να ζεσταθεί. Αλείφουμε τις φέτες του μοσχαριού με το σησαμέλαιο και τις ροδίζουμε και από τις δύο πλευρές.

Ενώ ροδίζουμε τις φέτες ρίχνουμε στην κατσαρόλα και το σκόρδο για να βγάλει το άρωμά του.

Ρίχνουμε το τζίντζερ, τα καρότα και τα κρεμμυδάκια, ανακατεύουμε και σβήνουμε με την σόγια.

Χαμηλώνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε και το νερό. Το αφήνουμε να βράσει για περίπου 1 1/2 ώρα.

Συνοδεύεται μια χαρά με ρύζι στον ατμό.

Σχόλια

User Photo persa persa
2009-09-09 19:56:49
kika σε ευχαριστω καλη ιδεα
User Photo kika kika
2009-09-09 16:13:37
Ευχαριστώ apapsa!
User Photo kika kika
2009-09-09 16:12:31
persa ούτε κι εγω το ξέρω, όταν αγοράζω το βάζω κατευθείαν στην καταψυξη, και απο εκεί χρησιμοποείται χωρίς να χρειάζεται ξεπαγωμα
User Photo apapsa apapsa
2009-08-30 20:55:50
ΚΙκa, πολύ ωραία φωτογραφία!!!
User Photo persa persa
2009-08-30 20:19:51
kika δεν ξερω πόσο καιρό μπορούμε να διατηρήσουμε το φρέσκο τζίντζερ στο ψυγείο?( ....γι'αυτό και βάζω τριμμένο)
User Photo kika kika
2009-08-27 15:40:07
Είμαι πολύ χαρούμενη! Σήμερα έβαλα την πρώτη μου φωτογραφία !

Παραλλαγή συνταγής

Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να προσθέσεις σχόλια.