Cooktherapy, recipes, συνταγές > Home
Εισαγωγή Φωτογραφιών

Μοσχάρι με σπαράγγια


5
0


Μερίδες: 4
Χρόνος ετοιμασίας: 5 '
Χρόνος ψησίματος: 30 '
User Photo Carrie Carrie
Τα σπαράγγια είναι γεμάτα βιταμίνες & πεντανόστιμα αν και δύσκολο να τα βρει κανείς φρέσκα. Εναλλακτική συνταγή αντί για μοσχάρι με φασολάκια!
Ετικέτες:σπαράγγια, μοσχάρι, κοκκινιστό Διατροφή:Γενική
Κατηγορίες:Κύρια πιάτα / Μοσχάρι
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να γίνεις φίλος της συνταγής.

Φίλοι της συνταγής (5 συνολικά)

Υλικά

Εκτέλεση

  • 1 κιλό μοσχάρι σε μερίδες
  • 1 ματσάκι φρέσκα σπαράγγια (πράσινα)
  • 2-3 δαφνόφυλλα
  • ψιλοκομμένα ντοματάκια σε κονσέρβα
  • αλάτι,πιπέρι
  • 1 φλιτζάνι του τσαγιού κόκκινο ξηρό κρασί
  • λίγο λάδι
  1. Τσιγγαρίζουμε το μοσχάρι στην κατσαρόλα σε καυτό λάδι για 4-5'.
  2. Προσθέτουμε τα ντοματάκια, τα δαφνόφυλλα, το κρασί & αλάτι-πιπέρι
  3. Μαγειρεύουμε στην χύτρα για περίπου 20' (ή όσο λένε οι οδηγίες της χύτρας σας ότι χρειάζεται το μοσχάρι)
  4. Μόλις βράσει το κρέας, προσθέτουμε τα σπαράγγια και βράζουμε για ακόμη 6-7' (στην χύτρα) ή μέχρι να μαλακώσουν.

Καλή όρεξη!!

Σχόλια

Παραλλαγή συνταγής

Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να προσθέσεις σχόλια.