Cooktherapy, recipes, συνταγές > Home
Εισαγωγή Φωτογραφιών

Μοσχάρι με μήλο και κάρυ


11
0


Μερίδες: 8
Χρόνος ετοιμασίας: 15 '
Χρόνος ψησίματος: 35 '
User Photo IRENE IRENE
  • Ένα πεντανόστιμο και εντυπωσιακό πιάτο που θα σας ξετρλάνει με την απλότητα αλλά και τη γεύση του!!
Ετικέτες: Διατροφή:Χαμηλών λιπαρών
Κατηγορίες:Κύρια πιάτα / Μοσχάρι
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να γίνεις φίλος της συνταγής.

Φίλοι της συνταγής (11 συνολικά)

Υλικά

Εκτέλεση

1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε μικρά κομμάτια
2 κρεμύδια σε λεπτές φέτες
3 μήλα πλυμένα και κομμένα σε λεπτές φέτες (με τα φλούδια)
1 ποτήρι λευκό κρασί
3 κουταλάκια καρυ
αλάτι πιπέρι

Σωτάρουμε με λίγο ελαιόλαδο το μοσχαράκι και προσθέτουμε τα κρεμμύδια και τα μήλα.
Σβήνουμε με το κρασί.
Συνεχίζουμε προσθέτοντας αλάτι, πιπέρι και το κάρυ.
Ψήνουμε το φαγητό σε χύτρα για 35 περίπου λεπτά.

Συνοδεύουμε το φαγητό μας με αρωματικό ρύζι και πράσινη σαλάτα.

Θα ξετρελαθείτε!!
Καλή όρεξη!!

Σχόλια

Παραλλαγή συνταγής

Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να προσθέσεις σχόλια.