Cooktherapy, recipes, συνταγές > Home
Εισαγωγή Φωτογραφιών

Μοσχάρι κοκκινιστό με φέτα


7
0


Μερίδες: 4-6
Χρόνος ετοιμασίας: 20 '
Χρόνος ψησίματος: 75 '
User Photo ΝΤΙΜΗ ΝΤΙΜΗ
Ένα φαγητό νόστιμο και προπάντων "Ελληνικό"
Ετικέτες:αλμυρό Διατροφή:Γενική
Κατηγορίες:Κύρια πιάτα / Μοσχάρι
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να γίνεις φίλος της συνταγής.

Φίλοι της συνταγής (7 συνολικά)

Υλικά

Εκτέλεση

1 1/2 κιλό μοσχάρι
4 ώριμες τομάτες τριμμένες ή ένα κουτί συμπυκνωμένο χυμό τομάτας
1/2 κιλό τυρί φέτα όχι πολύ μαλακή
1 μέτριο κρεμμύδι
1/2 νερού λάδι
αλάτι,πιπέρι
1 πρέζα ζάχαρη
1.Κόβετε το κρέας σε μέγεθος μπουκιάς

2.Σε μια κατσαρόλα τσιγαρίζετε το κρέας με το λάδι.

3.Μόλις πάρει χρώμα ρίχνετε το κρεμμύδι.την τομάτα και τη ζάχαρη.

4.Αλατοπιπερώνετε (προσέξτε το αλάτι γιατί θα προστεθεί και η φέτα).

5.Βράζετε το φαγητό  σε μέτρια φωτιά μέχρι να μαλακώσει.

6.Κατά διαστήματα προσθέτετε όσο νερό χρειαστεί.

7.Στο τέλος προσθέτετε τη φέτα κομμένη σε μικρά κομματάκια και αφήνετε το φαγητό, χωρίς το καπάκι, να βράσει για ακόμη 4-5 λεπτά.

8.Σερβίρετε με τηγανιτές πατάτες,πουρέ ή μακαρόνια.

Καλή επιτυχία και καλή όρεξη!

Σχόλια

Παραλλαγή συνταγής

Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να προσθέσεις σχόλια.