Ριχνουμε σε μια κατσαρολα το λαδι και σωταρουμε το κρεας μεχρι να ροδισει αρκετα και το σβηνουμε με το κρασι.Προσθετουμε ολα τα υλικα και ψηνουμε μεχρι να μαλακωσει το κρεας.Το βγαζουμε απο την κατσαρολα και το κοβουμε σε μεριδες.Αφηνουμε αρκετο ζουμι στην κατσαρολα και το πηζουμε με το κορν φλαουρ.Βαζουμε το κρεας σε μια πιατελα και το περιχυνουμε με τη σαλτσα.Γαρνιρουμε με το καροτο την πατατα και το κρεμμυδι. ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ με ρυζι μπασματι ή πατατες τηγανιτες!
Σχόλια
Παραλλαγή συνταγής
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να προσθέσεις σχόλια.