· Σε κατσαρόλα τοποθετούμε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το κρέας,
· Βγάζουμε το κρέας και μαραίνουμε στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι και το σκόρδο,
· Προσθέτουμε το κρέας και σβήνουμε με το κρασί,
· Αφήνουμε να εξατμιστεί και προσθέτουμε την ντομάτα, τον τοματοπελτέ και όλα τα μπαχαρικά,
· Προσθέτουμε νερό ώστε να καλύπτεται το κρέας, και βράζουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μαλακώσει και να μείνει με την σάλτσα του. Ο χρόνος βρασίματος εξαρτάται από τη ποιότητα του μοσχαριού. Συνήθως χρειάζεται 1 ½ ώρα.
1) Στην περίπτωση που δεν το θέλουμε πικάντικο, αλλά προτιμάμε πιο ελαφριά φαγητά, αφαιρούμε ποσότητα από τα μπαχαρικά, και δεν το τσιγαρίζουμε σχεδόν καθόλου.
2010-03-11 13:35:14
Κλασικό και διαχρονικό το κοκκινιστό μοσχαράκι teri!