Cooktherapy, recipes, συνταγές > Home
Εισαγωγή Φωτογραφιών

μοσχαράκι κοκκινιστό με τραχανά


5
0


Μερίδες: 6
Χρόνος ετοιμασίας: 30 '
Χρόνος ψησίματος: 110 '
User Photo marilu marilu
μια κλασσική παραδοσιακή συνταγή
Ετικέτες:μοσχάρι τραχανάς Διατροφή:Γενική
Κατηγορίες:Κύρια πιάτα / Μοσχάρι
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να γίνεις φίλος της συνταγής.

Φίλοι της συνταγής (5 συνολικά)

Υλικά

Εκτέλεση

1 1/2 kg μοσχάρι κομμένο σε κομμάτια
μαϊντανός
500 gr τραχανάς
ζάχαρη
1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
πιπέρι
2 κρεμμύδια
αλάτι
2 σκελίδες σκόρδο
2 κουταλιές βούτυρο
750gr ντομάτες
2 κλωνάρια σέλινο
1/2 φλιτζάνι του καφέ πελτέ

Αλατοπιπερώνετε το κρέας και το σωτάρετε μέχρι να ροδίσει.
Ρίχνετε τα κρεμμύδια και το σκόρδο και συνεχίζετε να σωτάρετε για 3 λεπτά ακόμα.
Προσθέτετε το σέλινο, τον πελτέ, ζάχαρη,τις ντομάτες τριμμένες
αλάτι και πιπέρι και βράζετε σε σιγανή φωτιά για 1 1/2 ώρα.
Ο τραχανάς βράζετε ξεχωριστά και στραγγίζετε.
Τον περιχύνουμε με βούτυρο και του ρίχνουμε και λίγη σάλτσα από το μοσχάρι.
Σερβίρουμε το πιάτο με μοσχάρι και τραχανά πασπαλισμένο με ψιλοκομμένο μαϊντανό.

καλή όρεξη.

Σχόλια

Παραλλαγή συνταγής

Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να προσθέσεις σχόλια.