Βάζουμε στο μίξερ όλα τα υλικά της ζύμης και τα ζυμώνουμε με το γάτζο ζυμώματος. Μπορούμε να τα ζυμώσουμε και με το χέρι αν θέλουμε.
Καθαρίζουμε και κόβουμε τα μήλα σε κομμάτια.
Κόβουμε κομματάκια από τη ζύμη σε μέγεθος λίγο μεγαλύτερο από ένα καρύδι, το ανοίγουμε στρογγυλό στην παλάμη μας και βάζουμε στη μία άκρη ένα κομμάτι μήλο, ένα κουταλάκι ζάχαρη και πασπαλίζουμε με κανέλα.
Κλείνουμε το μηλοπιτάκι σε μισοφέγγαρο και το τοποθετούμε σε ταψί που έχουμε καλύψει με αντικολλητικό χαρτί ψησίματος.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν ελαφρά.
Όταν ψηθούν τ αφήνουμε να κρυώσουν καλά και τα πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και κανέλα.