Cooktherapy, recipes, συνταγές > Home
Εισαγωγή Φωτογραφιών

Μαρμελάδα με ροδάκινα και πεπόνι


4
0


Μερίδες: αρκετές
Χρόνος ετοιμασίας: 30 '
Χρόνος ψησίματος: 40 '
User Photo persa persa

Η συνταγή είναι από ένα ιταλικό περιοδικό, την δοκίμασα και είναι υπέροχη. υπεροχος καλοκαιρινός συνδιασμός φρούτων, και αν μείνει για τον χειμώνα, να έχουμε να θυμόμαστε...Αρέσει πολυ στα μικρα παιδιά.

Ετικέτες:μαρμελάδα, ροδάκινο, πεπόνι, γλυκό, επιδόρπιο, σνακ Διατροφή:Γενική
Κατηγορίες:Γλυκα - Επιδόρπια / Παραδοσιακά
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να γίνεις φίλος της συνταγής.

Φίλοι της συνταγής (4 συνολικά)

Υλικά

Εκτέλεση

700 γρ. ροδάκινα πολτοποιημένα και κομμενα σε κυβάκια
300 γρ. πεπόνι πολτοποιημένο
500 γρ. ζάχαρη
1 φύλλο ζελατίνα
3 κουταλάκια χυμό λεμονιού
Βάζουμε τα φρούτα σε μια κατσαρόλα. Προσθέτουμε την ζελατίνα(που την έχουμε μαλάκώσει σε νερό) και το χυμό του λεμονιού. τα βράζουμε, τα ξαφρίζουμε και προσθέτουμε τη ζάχαρη. Συνεχίζουμε το βρασιμο έως ότου η μαρμελάδα χάσει τα υγρά της και μεινει τοσο ρευστη όσο επιθυμούμε. Βάζουμε την μαρμρλάδα σε αποστειρωμένα βάζα, τα κλέινουμε, τα γυρίζουμε ανάποδα και περιμένουμε να κρυώσουν.

Καλή επιτυχία

Σχόλια

Παραλλαγή συνταγής

Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να προσθέσεις σχόλια.