Cooktherapy, recipes, συνταγές > Home
Εισαγωγή Φωτογραφιών

Μαρινάδα για μπριζόλες


8
0


Μερίδες: 4
Χρόνος ετοιμασίας: 5 '
Χρόνος ψησίματος: 30 '
User Photo ΝΤΙΜΗ ΝΤΙΜΗ
Μια υπέροχη μαρινάδα για μοσχαρίσιες αλλά και χοιρινές μπριζόλες.Το κρέας θα είναι τόσο μαλακό και μυρωδάτο που δε θα το πιστεύετε!Αν τις ψήσετε και στα κάρβουνα τότε...θα φάτε καλά!!!
Ετικέτες:αλμυρό Διατροφή:Γενική
Κατηγορίες:Κύρια πιάτα / Μοσχάρι
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να γίνεις φίλος της συνταγής.

Φίλοι της συνταγής (8 συνολικά)

Υλικά

Εκτέλεση

1 φλ.τσαγιού λεμόνι
1 φλ.τσαγιού λάδι
2 κ.σ. μουστάρδα
1 κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες
3 σκελίδες σκόρδο
δεντρολίβανο
αλάτι,πιπέρι
1.Πλένουμε καλά τις μπριζόλες και τις σουρώνουμε.

2.Σε ένα ταψί στρώνουμε τις ροδέλες του κρεμμυδιού και από πάνω τοποθετούμε τις μπριζόλες.

2.Ρίχνουμε στο μπλέντερ όλα τα υπόλοιπα υλικά και τα ομογενοποιούμε.

3.Περιχύνουμε τις μπριζόλες με το μέιγμα και με τα χέρια μας τις ανακατεύουμε έτσι ώστε το κρεμμύδι και η μαρινάδα να πάει παντού.

4.Σκεπάζουμε το ταψί και το τοποθετούμε στο ψυγείο μέχρι να ψήσουμε τις μπριζόλες.

5.Τις ψήνουμε ως έχουν.Το κρεμμύδι το αφαιρούμε αλλά αν το ψήσετε μαζί με το κρέας θα έχετε μια ακόμη πιο ιδιαίτερη γεύση και άρωμα!

Καλή όρεξη!!!

Σχόλια

User Photo ΝΤΙΜΗ ΝΤΙΜΗ
2011-01-12 23:53:52
Μη σου πω ότι αξίζει και 10 βαθμούς αν κρινόταν στο Master Chef!!!!!!!!Oι μπριζόλες γίνονται τόσο μαλακές σαν λουκουμάκι!
User Photo paprika paprika
2011-01-12 13:24:27
Εδώ το λεμόνι κάνει τη διαφορά, και δίνει αποτέλεσμα τέλειο!!! Μπράβο Ντίμη απο τις ωραιότερες μαρινάδες που έχω δεί!!!!!!Αξίζει όλα τα σκουφάκια!!

Παραλλαγή συνταγής

User Photo Nata Nata
2014-05-28 12:04:54
Μια αλλη μαριναδα για μπριζολες? Εχετε υποψιν κατι αλλο?
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να προσθέσεις σχόλια.