Βουτυρωνουμε ενα μεγαλο πυρεξ ή ταψι και απλώνουμε το ένα φύλλο Εχουμε ψιλοκοψει το μπεικον , την παριζα, τα μανιταρια και το κρεμμυδακι.
Στο τηγανι βάζουμε λίγο λάδι και ρίχνουμε το κρεμμυδάκι ,τα τσιγαριζουμε λίγο και ριχνουμε τα μαανιταρια μας κι επειτα το κρασι, το αφηνουμε να εξατμιστει και ρίχνουμε το μπεικον και τελος τη κρεμα γαλακτος. Ανακατευουμε για 2 λεπτα εχουμε μια ωραια σαλτσα μανιταριων.
Κατεβαζουμε απτη φωτια και ριχνουμε το μειγμα μανιταριων στο πυτρεξ κι απο πάνω την κομμενη παριζα, ανακατευουμε να ομογενοποιηθει με το υπολοιπο μειγμα.
Τελος ρίχνουμε το τυρι του τοστ κομμενο με τα χερια. Απο πανω βαζουμε το 2ο φυλλο σφολιατας ,το στρουφιζουμε και το αυγωνουμε. Ψηνουμε στους 200c σε προθερμασμενο φουρνο για περιπου μια ωρα.
2010-12-07 08:45:55
Πολύ πολύ καλή - θα δοκιμαστεί! Προς το παρόν 5 σκουφάκια για σένα!
2010-12-06 23:07:38
"το στρουφιζουμε"; LOL :)