500γρ. μανιτάρια Agaricus
5-6 φρέσκα κρεμμυδάκια
4 κ.σ. ελαιόλαδο
2 σκλήδες σκόρδο, κομμένες στη μέση
2 εκατοστά ginger, τριμμένο ή κομμένο σε ραβδάκια (βλ. φωτό)
1/3 μαϊντανό & 1/3 σχοινόπρασο
1 μικρό σφηνάκι κονιάκ ή μπράντυ
αλάτι, φρεσκοτριμμένο μαυροπίπερο
|
-Σε τηγάνι-κατσαρόλα τοποθετούμε το ελαιόλαδο και σωτάρουμε τα κρεμμυδάκια με το σκόρδο
-Αφαιρούμε το σκόρδο και προσθέτουμε τα μανιτάρια καθαρισμένα και κομμένα σε φέτες
-Αφού σωταριστούν, ανακατεύοντας γαι 5 λεπτά, σβήνουμε με το μπράντυ
-Προσθέτουμε το ginger και αλατοπιπερώνουμε
-Τέλος τοποθετούμε το μαϊντανό και το σχοινόπρασο, ανακατεύουμε, σκεπάζουμε και χαμηλώνουμε τη φωτιά στο 1/3
|
2012-12-02 16:17:42
Τέλειο, και τέλεια η παραλλαγή για μακαρόνια :)