Προτιμω να σκουπιζω τα μανιταρια με βρεγμενη πετσετα παρα να τα πλενω, βγαζουμε τα κοτσανια.
Ενωνουμε το τυρι με μπεικον και κρεμα γαλακτος(τοση οση να ενωθουν τα υλικα) αν εχουμε χρονο βαζουμε ψυγειο για 30 λεπτα να σφιξει.
Σε ταψι βαζουμε τα μανιταρια τα γεμιζουμε ριχνουμε απο πανω σε καθε μανιταρι κεφαλοτυρι συνεχιζουμε με το ελαιολαδο σκεπαζουμε με αλουμινοχαρτο και ψηνουμε για μια ωρα σε μετριο φουρνο,οταν ψηθουν το βγαζουμε να παρουν χρωμα.
Μια ιδιαιτερη γευση σε οσους αρεσει ειναι να προσθεσουμε στη γεμιση λιγο μπλε τυρι.Και για οποιον θελει τα τηγανιζει,παναρει με αυγο αλευρι αυγο και φρυγανια και τηγανιζουμε σε μπολικο σπορελαιο(μην βαλετε αν αποφασισεται να τηγανισετε κρεμα γαλακτος ειναι περιττη)
2009-06-10 20:45:01
Αχ τι μου κάνετε!!! Εγώ με όλα αυτά θα βγω με μπούρκα!