Βραζετε τα μακαρονια κατα προτειμηση al dente και παραλληλα σε ενα βαθυ τηγανι ριχνετε ελαιολαδο μεχρι να καλυψετε τον πατο ελαφρα. Ψιλοκοβετε ολα τα υλικα σε οποιο μεγεθος θελετε και τα σοταρετε στο ζεστο λαδι. Οταν η τοματα αρχισει να βγαζει τα ζουμια της ριχνουμε το βαλσαμικο το αλατι κ το πιπερι χαμηλωνουμε τη φωτια και προσθετουμε νερο να βρασουν για λιγα λεπτα. Εδω θελω να προσθεσω οτι σε αυτη την συνταγη δεν υπαρχουν στανταρ στο βρασιμο ή το κοψιμο των υλικων εδω δουλευει η φαντασια και το πως μας ικανοποιει ενα φαγητο. Στο τελος του βρασιματος ριχνουμε τον τονο την καυτερη πιπερια και αν θελετε την κρεμα γαλακτος αφηνουμε για 2-3 λεπτα να δεσουν οι γευσεις και αφου βεβαιωθουμε οτι υπαρχουν αρκετα υγρα προσθετουμε τα ζυμαρικα οσο το τηγανι ειναι πανω στο ματι της κουζινας. Οταν προσθεσουμε ολα τα ζυμαρικα κατεβαζουμε απο την φωτια κ το αφηνουμε να σταθει για 5 λεπτα. Σερβιρουμε και καλη σας ορεξη!