Βράζουμε τα μακαρόνια, οτιδήποτε μακαρόνια, εγω προτιμώ τις πέννες, ώσπου να γίνουν αλ τέντε. Σε ένα βαθύ τηγάνι ρίχνω το λάδι κ τσιγαρίζω τα μανιτάρια που έχω ήδη κόψει σε φέτες και το μπέικον. Σε ένα βαθύ μπόλ βάζω τον μπελτέ και τον αραιώνω με το νερό. ρίχνω τον αραιωμένο πελτέ στο τηγάνι που είναι ήδη τσιγαρισμένο το μπέικον και τα μανιτάρια και προσθέτω και την κρέμα γάλακτος. Ρίχνω 10 σταγόνες ταμπάσκο, αλάτι, πιπέρι ανακατέβω καλά και αφήνω να δέσει η σάλτσα μου σε μέτρια φωτιά. μόλις αρχίσει να δένει προσθέτω τα μακαρόνια, ανακατέβω πολύ καλά και το αφήνω για 1 με 2 λεπτά.....