Cooktherapy, recipes, συνταγές > Home
Εισαγωγή Φωτογραφιών

Μακαρονάδα αλά διάβολα


9
0


Μερίδες: 4
Χρόνος ετοιμασίας: 5 '
Χρόνος ψησίματος: 15 '
User Photo rsarozak rsarozak
Μία εξαιρετική μακαρονάδα για όσους είναι λάτρεις των ζυμαρικών αλλά και των πικάντικων φαγητών
Ετικέτες: Διατροφή:Γενική
Κατηγορίες:Ζυμαρικά & Ρύζι / Ζυμαρικά
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να γίνεις φίλος της συνταγής.

Φίλοι της συνταγής (9 συνολικά)

Υλικά

Εκτέλεση

1 πακέτο μακαρόνια
1 πακέτο μανιτάρια φρέσκα κατά προτίμηση portobello
10 σταγόνες ταμπάσκο
1 μπελτέ μικρό 200γρ
1 κρέμα γάλακτος 400γρ πλήρης
300 γρ μπέικον κομμένο σε κομμάτια
1 ποτηράκι του κρασιού ελαιόλαδο
αλάτι
φρέσκο τριμμένο πιπέρι
2 ποτήρια του νερού νερό
Βράζουμε τα μακαρόνια, οτιδήποτε μακαρόνια, εγω προτιμώ τις πέννες, ώσπου να γίνουν αλ τέντε. Σε ένα βαθύ τηγάνι ρίχνω το λάδι κ τσιγαρίζω τα μανιτάρια που έχω ήδη κόψει σε φέτες και το μπέικον. Σε ένα βαθύ μπόλ βάζω τον μπελτέ και τον αραιώνω με το νερό. ρίχνω τον αραιωμένο πελτέ στο τηγάνι που είναι ήδη τσιγαρισμένο το μπέικον και τα μανιτάρια και προσθέτω και την κρέμα γάλακτος. Ρίχνω 10 σταγόνες ταμπάσκο, αλάτι, πιπέρι ανακατέβω καλά και αφήνω να δέσει η σάλτσα μου σε μέτρια φωτιά. μόλις αρχίσει να δένει προσθέτω τα μακαρόνια, ανακατέβω πολύ καλά και το αφήνω για 1 με 2 λεπτά.....

Σχόλια

Παραλλαγή συνταγής

Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να προσθέσεις σχόλια.