Αντί για μαγιονέζα, λαδόξιδο ή αιολί, η Λιβανέζικη μαγειρική συνδυάζει το ταχίνη με το ψάρι. Δεν μου αρέσει πάνω από φρέσκο ψητό ψάρι, αλλά με τον τόνο είναι μία ενδιαφέρουσα παραλλαγή στην συνιθισμένη τονοσαλάτα.
Η σάλτσα από ταχίνι λέγετε "ταρατόρ" και χρησιμοποιήτε επίσης για φαλάφελ, σαουάρμα (γύρος), τηγανιτό κουνουπίδι, και άλλα κρεατικά.
2009-06-10 23:44:57
Πολύ ιδιαίτερη συνταγή, δεν μπορώ να φανταστώ τί γεύση εχει ο συνδυασμός!
2009-06-10 18:49:15
Πολύ ενδιαφέρον!!!