Cooktherapy, recipes, συνταγές > Home
Εισαγωγή Φωτογραφιών

Λάχανο τουρσί (χωρίς ξύδι)


4
1


Μερίδες: 10
Χρόνος ετοιμασίας:  '
Χρόνος ψησίματος:  '
User Photo vana vana
Για όσους δεν αντέχουν το ξύδι.
Ετικέτες:αλμυρό Διατροφή:Vegeterian
Κατηγορίες:Σαλάτες / Σαλάτες
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να γίνεις φίλος της συνταγής.

Φίλοι της συνταγής (4 συνολικά)

Υλικά

Εκτέλεση

1 λάχανο
200 γρ.αλάτι
Κόβουμε το λάχανο στα 4, μετά ξανά στη μέση και αν θέλουμε ξανά στη μέση.
Βράζουμε νερό σε μια μεγάλη κατσαρόλα και διαλύουμε μέσα το αλάτι.
Όταν κρυώσει τελείως το ρίχνουμε σε ένα μπωλ και βάζουμε το λάχανο.
Από πάνω βάζουμε βάρος για να είναι το λάχανο στο νερό.
Αν το νερό είναι λίγο προσθέτουμε και άλλο βρασμένο.
Το αφήνουμε 15 ημέρες μέσα στο σπίτι και το ανακατεύουμε μέρα παρά μερα ή κουνάμε το μπωλ άμα βαριόμαστε.
Μετά το βγάζςτε στη βεράντα γιατί θέλει κρύο.
Διατηρείται για πολύ καιρό.
Αν κόψετε το λάχανο στα 4 μπορείτε να τυλίξετε σαρμάδες. Σε αυτή την περίπτωση δεν κάνουμε κρέμα αλλά καίμε λάδι με μπούκοβο και τα περιχύνουμε.

Σχόλια

Παραλλαγή συνταγής

Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να προσθέσεις σχόλια.