Βάζουμε σε μια κατσαρόλα τα λαζάνια ωστέ να βράσουν και μόλις είναι έτοιμα σουρώνουμε.Άμα θέλουμε μπορούμε να τα κάψουμε με λίγο λάδι.
Στη συνέχεια κόβουμε σε κομματάκια το ζαμπόν,το μπέικον και τα λουκανικάκια και τον μαιντανό και τα σωτάρουμε ελαφριά σε ένα αντικολλητικό τηγάνι με ελάχιστο λάδι.Έπειτα προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και την αφήνουμε να πάρει βράση για 10 λεπτά.Τέλος ρίχνουμε το τυρί τριμμένο και το πιπέρι και ανακατεύουμε μέχρι για να δέσει.
2010-10-11 14:18:01
Και δικό μας αγαπημένο φαγητάκι Μαρίνα! Αμαρτωλό μεν, νοστιμότατο δε.