Βάζουμε σε πυρέξ που χωράει ακριβώς 8 τοστ λίγη κρέμα γάλακτος όχι να καλυφθεί τελείως ο πάτος.
Βάζουμε μια φέτα γκούντα, μια φέτα πάριζα και άλλη μια φέτα γκούντα πάνω στη μια φέτα ψωμιού του τοστ και σκεπάζουμε με την άλλη φέτα.
Αλείφουμε καλά κάθε τοστ, με πινέλο, με την υπόλοιπη κρέμα γάλακτος.
Βάζουμε τη γραβιέρα από πάνω, κόβουμε σε τρίγωνα και ψήνουμε για λίγο μέχρι να ροδίσουν.
2010-02-28 13:31:55
Όντως νοστιμότατα. Οσο για το παχυντικά... τι να κάνουμε. Μερικές φορές κάνουμε και καμιά παρασπονδία! Ευχαριστώ και για την ειδική παραλλαγή "γι' αυτούς που αντιπαθούν την ψητή πάριζα" :)