Cooktherapy, recipes, συνταγές > Home
Εισαγωγή Φωτογραφιών

Κρέπες με ζαμπόν και κασέρι


5
0


Μερίδες: Ανάλογα..
Χρόνος ετοιμασίας: 10 '
Χρόνος ψησίματος: 20 '
User Photo mariana mariana
Κρεπούλες αλμυρές!!
Ετικέτες:Αλμυρό Διατροφή:Γενική
Κατηγορίες:Ορεκτικά / Άλλο
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να γίνεις φίλος της συνταγής.

Φίλοι της συνταγής (5 συνολικά)

Υλικά

Εκτέλεση

  • 10 φέτες κασέρι
  • 10 φέτες ζαμπόν
  • 1/2 φλιτζάνι κεφαλοτύρι τριμμένο


Για τις κρέπες

- 1
φλιτζ. γάλα
- 1 φλιτζ. αλεύρι
- 2 κουτ. σούπας λιωμένο βούτυρο
- 2 αυγά
- λίγο αλάτι

  • Ετοιμάζουμε τις κρέπες χτυπώντας καλά όλα τα υλικά. Βάζουμε το μίγμα για λίγο στο ψυγείο.
  • Ψήνουμε τις κρέπες, είτε σε συσκευή για κρέπες είτε σε αντικολλητικό τηγάνι.
  • Ρίχνουμε μια κουταλιά χυλό, γέρνοντας το τηγάνι ώστε να καλυφθεί καλά ο πάτος του τηγανιού. Αφού ψηθεί καλά από τη μια πλευρά γυρίζουμε και από την άλλη προσεχτικά.
  • Μετά παίρνουμε μια-μια κρέπα και βάζουμε μια φέτα κασέρι και μια φέτα ζαμπόν και τυλίγουμε σε ρολό.
  • Σερβίρουμε τις κρέπες ζεστές ή κρύες με λίγο τριμμένο κεφαλοτύρι.
  • Αν θέλουμε τις περιχύνουμε με κρέμα γάλακτος και τις ψήνουμε για 30 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι να ροδίσουν.


Μπορούμε να βάλουμε τις κρέπες στο ψυγείο σκεπασμένες με μεμβράνη για να τις χρησιμοποιήσουμε την επόμενη μέρα

Σχόλια

Παραλλαγή συνταγής

Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να προσθέσεις σχόλια.