Cooktherapy, recipes, συνταγές > Home
Εισαγωγή Φωτογραφιών

Κρασάτες μπριζόλες


3
0


Μερίδες: 4
Χρόνος ετοιμασίας: 10 '
Χρόνος ψησίματος: 30 '
User Photo vana vana
Έβαλα τη φαντασία μου να δουλέψει όταν ήμουν φρεσκοερωτευμένη. Καλά τα πήγα.Συνεχίζω να είμαι ερωτευμένη ακόμη.
Ετικέτες:αλμυρό Διατροφή:Γενική
Κατηγορίες:Κύρια πιάτα / Χοιρινό
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να γίνεις φίλος της συνταγής.

Φίλοι της συνταγής (3 συνολικά)

Υλικά

Εκτέλεση

4 χοιρινές μπριζόλες από λαιμό κατά προτίμηση
λίγο αλεύρι
10 φέτες μπέικον
5 σκελίδες σκόρδο
αλάτι,πιπέρι
1 ποτήρι κρασί κόκκινο
1. Βουτάμε τις μπριζόλες στο αλεύρι, βάζουμε λάδι σε μια κατσαρόλα και τις τσιγαρίζουμε καλά και από τις δυο πλευρές.
2. Ρίχνουμε το μπέικον και τις σκελίδες σκόρδου να τσιγαριστούν.
3. Σβήνουμε με το κρασί, ρίχνουμε και λίγο νερό και μαγειρεύουμε σε χύτρα για 20 λεπτά ανάλογα με τη χύτρα μας.
4. Όταν ανοίξουμε τη χύτρα αν το ζουμί είναι νερουλό το βράζουμε λίγο για να πήξει.
5. Σερβίρουμε με μακαρόνια που τα βουτάμε στη σάλτσα.

Σχόλια

User Photo Sokolatoula Sokolatoula
2010-01-24 22:37:46
Απλά τέλειο! Μπράβο Vana! Τηνεπόμενη φορά που θα έχω τραπέζι με μπριζόλες χοιρινές θα φτιάξω αυτή τη συνταγή.

Παραλλαγή συνταγής

Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να προσθέσεις σχόλια.