Cooktherapy, recipes, συνταγές > Home
Εισαγωγή Φωτογραφιών

Κουνέλι με μπεΐκον


11
0


Μερίδες: 6 μερίδες
Χρόνος ετοιμασίας: 10 '
Χρόνος ψησίματος: 60 '
User Photo angelina angelina
ΦΟΒΕΡΗ ΝΟΣΤΙΜΙΑΑΑΑΑ....ΜΜΜΜ!
Ετικέτες:αλμυρό Διατροφή:Γενική
Κατηγορίες:Κύρια πιάτα / Ζυμαρικά - Μακαρόνια
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να γίνεις φίλος της συνταγής.

Φίλοι της συνταγής (11 συνολικά)

Υλικά

Εκτέλεση

1 1/2 κουνέλι
3/4 φλυτ. Βούτυρο
1 κρεμμύδι
1 φλυτζ. ασπρο κρασί
1/2 κιλό καλαμπόκι
200 γρ. μπέΐκον κομμένο
1 κουτ. μουστάρδα
αλάτι πιπέρι

Σωτάρουμε στην κατσαρόλα το κουνέλι με το βούτυρο, προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σωτάρουμε και αυτό. Σβήνουμε με το κρασί και το σιγοβράζουμε σκεπασμένο για 30΄περίπου. Ρίχνουμε το καλαμπόκι, το μπέΐκον και την μουστάρδα διαλυμένη σε 1 φλυτ. νερό. Αφήνουμε στη φωτιά για 30΄ακόμη. Σερβίρουμε με ρύζι πιλάφι.....και καλή σας όρεξη!

Σχόλια

User Photo angelina angelina
2011-01-19 01:25:10
συγνώμη για την καθυστέρηση....η απάντηση είναι ανάλογα την πείνα κ το πόσα άτομα έχουμε να ταΐσουμε..!!! xaxaxaxa πάντως εγώ είχα βάλει 2 κουνέλια γιατί είναι κρίμα το άλλο μισό τι να το έκανα.
User Photo Sokolatoula Sokolatoula
2011-01-16 18:50:28
Τέλεια συνταγή angelina!!! Εύκολη και σίγουρα γευστικότατη! Όταν λες 1 1/2 κουνέλι, φαντάζομαι εννοείς 1 1/2 κιλό. Σωστά;
User Photo angelina angelina
2011-01-16 12:06:15
ευχαριστω πολυυυυυυυυυυυυυυυ όταν την φτιαξεις τη συνταγη περιμενω σχολιαααααα.καλη επιτυχιααααααααααααα
User Photo xgiorgara xgiorgara
2011-01-15 22:33:35
angelina πολύ καλή η ιδεα σου μου αρεσε πολυ η συνταγη σου και θα τη δοκιμασω οποσδηποτε........ 5 σκουφακια απο εμενα
User Photo angelina angelina
2011-01-15 20:59:27
θα το πληρωσεις ακριβα γιατι η συνταγη ειναι και ευκολη και γρηγορη και πεντανοστιμη........ντροπη σου....
User Photo ΙΩΑΝΝΑ ΙΩΑΝΝΑ
2011-01-15 19:58:50
3,5 φτου μου!!!
User Photo ΙΩΑΝΝΑ ΙΩΑΝΝΑ
2011-01-15 19:47:09
Κατα λάθος έβαλα 2 σκουφάκια..... θα επανορθώσω!!!!! Θα σου φτιάξω τηγανίτες!!!
User Photo angelina angelina
2011-01-15 19:23:59
δίνω 5 σκουφάκια στην συνταγή μου γιατί είμαι λάτρης του μπέϊκον

Παραλλαγή συνταγής

Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να προσθέσεις σχόλια.