Χτυπαμε στο μιξερ για 5 λεπτα τα αβγα ,το ξυσμα πορτοκαλιου,το βουτυρο και τη ζαχαρη.Επειτα προσθετουμε το αλευρι και τα τριμμενα αμυγδαλα και χτυπαμε μεχρι να γινει ενα ομοιογενες μιγμα.Βαζουμε τη ζυμη σε μια σακουλα μαγειρικης (εγω επειδη δεν ειχα,τα εκανα με 2 κουταλακια).Βαζουμε λαδοκολλα στο ταψι και με τη σακουλα φτιαχνουμε τα κουλουρακια μας.Πριν τα βαλουμε στον φουρνο τα στολιζουμε με τα κομμενα αμυγδαλα.τα βαζουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 180 βαθμους για 12 λεπτα ή μεχρι να ροδισουν.
καλη επιτυχια!