Ετοιμασία
- Σε μια χύτρα κατσαρόλα βάζουμε το λάδι, τσιγαρίζουμε τα κομμάτια του κοτόπουλου καλά από όλες τις μεριές.
- Στο ίδιο σκεύος τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι, πιπεριές μανιτάρια προσθέτουμε (αν χρειάζεται) λίγο λάδι, τα μπαχαρικά τις σαλτες και τελος τη μπύρα.
- Αφήνουμε το φαγητό μας να βράσει σε πολύ χαμηλή φωτιά μέχρι να απορροφήσει όλα τα υγρά.
- Οταν το φαγητό μας είναι σχεδόν έτοιμο, βγάζουμε λίγη από την σάλτσα του, διαλύουμε μέσα το κόρν φλάουρ, το προσθέτουμε στο κοτόπουλο και το αφήνουμε να βράσει ακόμη λίγο μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Συνοδεύει θαυμάσια το άσπρο ρύζι