Cooktherapy, recipes, συνταγές > Home
Εισαγωγή Φωτογραφιών

Κοτόπουλο μπύρας της χρύσας


11
0


Μερίδες: 6-7
Χρόνος ετοιμασίας: 10 '
Χρόνος ψησίματος: 35 '
User Photo xgiorgara xgiorgara
Η οικογένεια τρελένεται.
Ετικέτες:κυρίως γεύμα Διατροφή:Γενική
Κατηγορίες:Κύρια πιάτα / Κοτόπουλο
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να γίνεις φίλος της συνταγής.

Φίλοι της συνταγής (11 συνολικά)

Υλικά

Εκτέλεση

Υλικά
  • 1 κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες
  • 1 μπουκαλι μπύρας
  • 2 μεγάλα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 1πιπερια κοκκινη.πρασινη κιτρινη
  • 5-6 μανιταρια φρεσκα κομμενα σε φετες
  • 1-2 κουταλιές κόρν φλάουρ
  • Λάδι
  • Πιπέρι
  • Κοριανδρο
  • τζιντερ
  • 3 κουταλιες σαλτσα(πουμαρο βασιλικο-ριγανη)
  • 2 κουταλιες σογια
  • 2 κουταλες σαλτσα μπαρπεκιου
Ετοιμασία
  1. Σε μια χύτρα κατσαρόλα βάζουμε το λάδι, τσιγαρίζουμε τα κομμάτια του κοτόπουλου καλά  από όλες τις μεριές.
  2. Στο ίδιο σκεύος τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι, πιπεριές μανιτάρια προσθέτουμε (αν χρειάζεται) λίγο λάδι, τα μπαχαρικά τις σαλτες και τελος τη  μπύρα.
  3. Αφήνουμε το φαγητό μας να βράσει σε πολύ χαμηλή φωτιά μέχρι να απορροφήσει όλα τα υγρά.
  4. Οταν το φαγητό μας είναι σχεδόν έτοιμο, βγάζουμε λίγη από την σάλτσα του, διαλύουμε μέσα το κόρν φλάουρ, το προσθέτουμε στο κοτόπουλο και το αφήνουμε να βράσει ακόμη λίγο μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Συνοδεύει θαυμάσια το άσπρο ρύζι

Σχόλια

Παραλλαγή συνταγής

Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να προσθέσεις σχόλια.