Cooktherapy, recipes, συνταγές > Home
Εισαγωγή Φωτογραφιών

Κοτόπουλο με φρυγανιά και γιαούρτι σαν τηγανητό


21
0


Μερίδες: 6
Χρόνος ετοιμασίας: 10 '
Χρόνος ψησίματος: 50 '
User Photo linmak88 linmak88
Είναι ένα φαγητό έκπληξη που αρέσει σε όλους!
Δοκιμάστε το!
Ετικέτες: Διατροφή:Γενική
Κατηγορίες:Κύρια πιάτα / Κοτόπουλο
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να γίνεις φίλος της συνταγής.

Φίλοι της συνταγής (21 συνολικά)

Υλικά

Εκτέλεση


Υλικά:

1 κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες ή 6 φιλέτα κοτόπουλου

500 γραμ. γιαούρτι στραγγιστό

1/2 κουτ.γλυκού ρίγανη

2 κουτ.σούπας μουστάρδα

φρυγανιά τριμμένη

1/2 κούπα λάδι

αλάτι, πιπέρι


Στο γιαούρτι, ρίχνουμε τη ρίγανη, τη μουστάρδα, λίγο λάδι, αλάτι και πιπέρι.

Ανακατεύουμε καλά τα υλικά με το γιαούρτι και στη συνέχεια βουτάμε τα κομμάτια του κοτόπουλου μέσα στο γιαούρτι και μετά τα περνάμε από τη τριμμένη φρυγανιά.

Τοποθετούμε τα κομμάτια του κοτόπουλου σ'ένα  καλά λαδωμένο αντικολλητικό ταψί, σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε το κοτόπουλο μέχρι να μαλακώσει.

Τα τελευταία 15' , βγάζουμε το αλουμινόχαρτο και τα αφήνουμε να ροδοκοκκινήσουν.

Σερβίρουμε με πιλάφι ή τηγανητές πατάτες.

Σχόλια

User Photo Swedish Chef Swedish Chef
2010-12-22 15:35:22
Βγήκε πολύ καλό. Ξεροψημένο απ΄έξω, τρυφερό από μέσα. Γρήγορο και πανεύκολο :-)
User Photo linmak88 linmak88
2010-10-22 12:09:58
Ψήνεις το κοτόπουλο σκεπασμένο με το αλουμινόχαρτο στους 200'C για 1/2 ώρα περίπου μέχρι να μαλακώσει, να ψηθεί δηλαδή και μετά αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο για να ξεροψηθεί!
User Photo mariana mariana
2010-10-22 00:32:47
Οντως πολύ ενδιαφέρον!!
User Photo mari mari
2010-10-21 19:40:59
πολυ ενδιαφερον!!!οταν λες μεχρι να μαλακωσει? . . .περιπου μιση ωρα???σε τι θερμοκρασια?
User Photo ΤΟΜ ΤΟΜ
2010-10-21 12:43:54
M !!!!!!!!!!!!! Ακούγεται σαν πολύ καλό.........

Παραλλαγή συνταγής

Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να προσθέσεις σχόλια.