Cooktherapy, recipes, συνταγές > Home
Εισαγωγή Φωτογραφιών

Κοτόπουλο με κάρυ και ρύζι


4
0


Μερίδες: 4
Χρόνος ετοιμασίας: 10 '
Χρόνος ψησίματος: 30 '
User Photo melaxrino melaxrino
Κοτόπουλο με κάρυ και ρύζι
Ετικέτες:κοτόπουλο, κάρι Διατροφή:Γενική
Κατηγορίες:Κύρια πιάτα / Κοτόπουλο
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να γίνεις φίλος της συνταγής.

Φίλοι της συνταγής (4 συνολικά)

Υλικά

Εκτέλεση

  • 1 στηθος κοτοπουλου σε μπουκιες
  • 1 πακο ρυζι που ειναι μεσα στα σακουλακια
  • 1 κουτι καλαμποκι
  • 1 κονσερβα μανιταρια σε φετες
  • 1 κρεμμυδι ψιλοκομμενο
  • 1 πιπερια πρασινη ψιλοκομμενη
  • 1 σκελιδα σκορδο λιωμενη
  • μπεικον ψιλοκομμενο οσο θελουμε
  • 1 κουταλια μαιντανο ψιλοκομμενο
  • καρυ
  • παπρικα
  • κυμινο
  • αλατοπιπερο
  • σογια σος
  • λιγο ταμπασκο
Βραζουμε σε κατσαρολα το ρυζι οπως ειναι στα σακουλακια μαζι με το καλαμποκι,το καρυ και το κυμινο. Σε γουοκ ριχνουμε λιγο νερο και βραζουμε τις μπουκιες του κοτοπουλου μεχρι να μισομαλακωσουν. Επειτα πεταμε το νερο ριχνουμε λιγο ελαιολαδο και τσιγαριζουμε το κοτοπουλο να παρει χρωμα. Μετα ριχνουμε μεσα το κρεμμυδι-πιπερια-μανιταρια-σκορδο-μπεικον-καρυ-κυμινο-παπρικα και τελος σογια σος και το ταμπασκο. Στραγγιζουμε καλα το ρυζι και το καλαμποκι και τα ριχνουμε λιγα λιγα στο κοτοπουλο ανακατευοντας καθε φορα. Τελος ξαναριχνουμε λιγο καρυ-κυμινο-αλατοπιπερο,ανακατευουμε,κατεβαζουμε απο την φωτια ριχνουμε το μαιντανο και σερβιρουμε.

Σχόλια

Παραλλαγή συνταγής

Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να προσθέσεις σχόλια.