-Κόβουμε τα κρεμμύδια σε ψιλά κομματάκια
-Κόβουμε σε κύβους το κοτόπουλο
-Σε μεσαία κατσαρόλα βάζουμε ελαιόλαδο, όσο να "γλείφει" τον πάτο
-Σοτάρουμε τα κρεμμύδια μέχρι να πάρουν χρώμα
-Ρίχνουμε το κοτόπουλο και ανακατεύουμε ώσπου να ασπρίσει
-Διασκορπίζουμε το κάρυ, το αλάτι, τη σόγια σος και τα μανιτάρια με λίγο από το ζουμί τους
-Ανακατεύουμε καλά, σκεπάζουμε, χαμηλώνουμε την εστία στο 4 και αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει για 20 λεπτά
-Αραιά, ανοίγουμε για ανακάτεμα και έλεγχο υγρών
-Όταν περάσει ο χρόνος μαγειρέματος αναμειγνύουμε σε μια φλυτζάνα το μέλι με την μουστάρδα. Εδώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καυτερή μουστάρδα αν θέλετε το φαγητό λίγο πικάντικο.
-Περιχύνουμε το κοτόπουλο με το μείγμα αναδεύουμε και σερβίρουμε συνήθως πάνω σε ρύζι, κατά προτίμηση Basmati.
2013-07-21 12:44:41
Σίγουρα, το καλύτερο θα ήταν να χρησιμοποιήσουμε 500 γρ. φρέσκα μανιτάρια agaricus. Κονσέρβα μόνο στην ανάγκη!
2012-07-16 16:29:37
μπράβο μήτσο. μόλις το φτιαξα γιατί δεν είχα τι να το κάνω το κοτόπουλο κ το κοιτούσα με μισό μάτι. κ δε χρειάζεται και πολλά υλικά! περιττό να πω πως έγινε πεντανόστιμο, έφτιαξα κ ένα ρύζι στο ενδιάμεσο. να δούμε και ο σύζυγος τι θα πει. θα συμφωνήσω με τον/την ΤΟΜ με το ζουμί απ τα μανιτάρια. καλύτερα ζωμό ή νεράκι. όσο για τη κρέμα γάλακτος, προσέχουμε για να έχουμε φίλε μου!
2010-08-01 22:00:49
Με το κοτόπουλο έχω μια σχέση λατρείας, οπότε θα δοκιμάσω άμεσα τη συνταγή σου με τις μικρές παραλλαγές του ΤΟΜ. :)
2010-07-14 09:57:21
Δεν ακούγεται κακό. Το μόνο που με χαλάει είναι το ζουμί από τα μανιτάρια γιατί όπως ξέρετε υπάρχουν συντηρητικά. Αντί γι' αυτό μπορείτε να βάλετε-για ευκολία-ζωμό λαχανικών ή ζωμό κότας. Νομίζω θα είναι πολύ πιο νόστιμο. Και σαν τελευταία πινελιά, λίγο πριν το βγάλεις απ' τη φωτιά, ρίξε λίγη κρέμα γάλακτος. Καλή επιτυχία.