1. Βράζουμε το κοτόπουλο και το κόβουμε μικρά κοματάκια.
2. Κάνουμε τη μπεσαμέλ (έχω γράψει παλιότερα πως γίνεται) και ρίχνουμε μέσα την παρμζάνα και το τυρί.
3. Ανοίγουμε το φύλλο της σφολιάτας χωρίς να αφαιρέσουμε τη ζελατίνα από κάτω γιατί βοηθάει στο τύλιγμα.
4. Χωρίζουμε τη ζύμη σε 6 μέρη και κόβουμε τα 2 φύλλα σφολιάτας στα 6 έχοντας το φύλλο στο φάρδος.
5. Μοιράζουμε τη γέμιση στα 6 φύλλα και διπλώνουμε πρίπου 1 και μισή φορά.
6. Βάζουμε τα ρολά στο ταψί και αφήνουμε λίγες ώρες να σφίξει στο ψυγείο.
7. Αφού το βγάλουμε τα κόβουμε ανά 3 πόντους περίπου το αλείφουμε με αυγό και το ψήνουμε περίπου 20 λεπτά.
2012-02-19 08:07:19
Βασικά επειδή είχα προσπαθήσει να βάλω στη gallery και δεν τα κατάφερα μετά νόμισα ότι βάζουμε στα σχόλια και όχι τη gallery.
2012-02-18 14:33:14
Ενδιαφέρον που κατάφερες να βάλεις φωτογραφίες στα σχόλια όμως είναι καλύτερα να τις βάζουμε στο gallery της συνταγής αντι για τα σχόλια. Επίσης μπορούμε να βάλουμε και φωτογραφίες σε συνταγές άλλων χρηστών (οχι στην κεντρική αλλά στο gallery)
2012-02-18 13:35:00
Οι οδηγίες σου, αν και δεν είχαν φωτογραφίες, τελικά βοήθησαν αρκετά!
2012-02-18 13:34:00
Τα έφτιαξα και ήταν τέλεια! Την άλλη μέρα πήραμε και στη δουλειά.