1/2 ποτηρι ελαιολαδο και σπορελαιο για το τηγανισμα ...
*δεν ξερω αν το εχω ξαναγραψει αλλα το κρασι στα φαγητα σας να ειναι καλης ποιοτητας*
Κοβουμε σε κυβους μεγαλουτσικους το τυρι και το τηγανιζουμε,συνεχιζουμε το τηγανισμα και με τα κρεμμυδια,και στο ιδιο λαδι τηγανιζουμε και τον κοκορα κομμενο σε μεριδες.
Στην κατσαρολα μας βαζουμε το λαδι τον κοκορα τα κρεμμυδια τα σκορδα σβηνουμε με κρασι προσθετουμε αλατι πιπερι τα μπαχαρια τον πελτε διαλυμενο σε 1 ποτηρι νερο,και βραζουμε σε σιγανη φωτια προσθετοντας οποτε χρειαζεται νερο.
10 λεπτα πριν γινει το φαγητο μας προσθετουμε και το τηγανισμενο τυρι μας.Και ξερετε εσεις....μακαρονι χοντρο ή πατατουλες!!!!!
2009-07-03 19:39:29
Συμφωνω και εγώ! Πολύ καλα κάνεις! Χειμωνιάτικος ξεχειμωνιάτικος ο κρασάτος κόκορας είναι αγαπημένο φαγητό! Συμφωνώ πάντως για την κανέλα. Του πάει...
2009-07-03 19:29:02
ναι, ναι πολύ καλα κάνεις και θυμάσαι!!! η νοστιμιά του κόκκορα είναι άλλο πραμα(δεν τον αλλάζω με το κοτόπουλο).Θα πρότεινα ως παραλλαγή χυλοπίτες μεσα στο ζουμί του και ένα ξυλάκι κανέλλας.
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να προσθέσεις σχόλια.
2009-07-03 20:44:15
ωραια η καννελα αχχχ δε την αντεχει το στομαχακι μου!!!!
2009-07-03 19:39:29
Συμφωνω και εγώ! Πολύ καλα κάνεις! Χειμωνιάτικος ξεχειμωνιάτικος ο κρασάτος κόκορας είναι αγαπημένο φαγητό! Συμφωνώ πάντως για την κανέλα. Του πάει...