Cooktherapy, recipes, συνταγές > Home
Εισαγωγή Φωτογραφιών

Κοκκινιστό με μανιτάρια


3
0


Μερίδες: 4
Χρόνος ετοιμασίας: 5 '
Χρόνος ψησίματος: 70 '
User Photo marilu marilu
Το κρέας αυτό μπορείτε να το σερβίρετε με ρύζι πιλάφι , με πατάτες τηγανιτές ή μακαρόνια.Αν αντί για ψαχνό μοσχάρι βάλετε κιμά μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στο παστίτσιο.
Ετικέτες:μοσχάρι, μανιτάρια Διατροφή:Γενική
Κατηγορίες:Κύρια πιάτα / Μοσχάρι
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να γίνεις φίλος της συνταγής.

Φίλοι της συνταγής (3 συνολικά)

Υλικά

Εκτέλεση

μαύρο πιπέρι
600 gr ψαχνό μοσχαριού
αλάτι
400 gr αποφλοιωμένα ντοματάκια
λάδι
500 gr μανιτάρια
ζωμός λαχανικών
1 σκελίδα σκόρδο
100 ml λευκό κρασί
1/2 κουταλάκι θυμάρι αποξηραμένο
Ετοιμάστε 100 ml ζωμό λαχανικών.
Πλύντε το ψαχνό και σκουπίστε το καλά.
Κόψτε το σε μικρούς κύβους.
Λιώνετε το σκόρδο σε γουδί και το βάζετε σε 4 κουταλιές ζεστό λάδι στην κατσαρόρα και στη συνέχεια ροδίστε σε αυτό το κρέας γυρίζοντάς το.
Ρίξτε το κρασί και αφήστε το μέχρι να εξατμιστεί.
Προσθέστε στο κρέας τα ντοματάκια κομμένα στα τέσσερα, αλάτι, ανακατέψτε τα και βράστε το για 40 λεπτά σκεπασμένο.
Σε περίπτωση που το κρέας δείτε ότι στεγνώνει προσθέστε κι άλλο ζωμό.
Καθαρίστε τα μανιτάρια, πλύντε τα και σκουπίστε τα.
Τα πιο μεγάλα κόψτε τα στα τέσσερα και τα μικρά αφήστε τα ολόκληρα.
Ρίξτε τα μανιτάρια στο μοσχάρι και βράστε για άλλα 30 λεπτά ανακατεύοντας ανά διαστήματα και αφήνοντάς το με σκεπασμένη την κατσαρόλα.
Προσθέστε θυμάρι, αλάτι και πιπέρι.

καλή όρεξη!!!!!!!!!!!

Σχόλια

Παραλλαγή συνταγής

Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να προσθέσεις σχόλια.