- 2 ώριμες ντομάτες κομμένες σε κύβους (ή μια συσκευασία 370γρ κονκασέ)
- 1 μικρή κονσέρβα μανιτάρια (περίπου 100γρ καθαρό βάρος)
- 1 μικρό κρεμμύδι
- 3 κ.σ. κατίκι Δομοκού
- 1/2 κ.γ. τσίλι σε σκόνη
- 3 κ.σ ελαιόλαδο
- 1 σφηνάκι ρακή
- αλάτι
- πιπέρι
Extra: Παρμεζάνα τριμμένη για το σερβίρισμα
2010-10-07 10:52:10
μμμμ... ωραία! (Τα παιδιά μου θυμώνουν όποτε φτιάχνω "μακαρόνια" που δεν μπορούν να φάνε επειδή είναι καυτερά! Θα φυλάξω τη συνταγή για ένα βραδάκι "ενηλίκων"!)