Θερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 (αέρας). Βουτυρώνουμε ένα μακρόστενο ταψάκι (23x13x8εκ).
Αναμιγνύουμε το αλεύρι, κακάο, ζάχαρη, μπείκιν πάουντερ, σόδα αλάτι και αφήνουμε στη άκρη.
Σε ένα άλλο μπωλ ανακατεύουμε τις μπανάνες, αυγά, το βούτυρο και τη βανίλια.
Με απαλές κίνήσεις ρίχνουμε τα 'υγρά συστατικά' στα 'στεγνά' και ανακατεύουμε λίγο και προσεκτικά. Ρίχνουμε τα καρύδια (αφού πρώτα τα έχουμε σπάσει σε μικρότερα κομμάτια) και τα κομματάκια σοκολάτας.
Αδειάζουμε το μείγμα στη φορμίτσα και ψήνουμε από 40-55. Αφήνουμε να κρυώσει και σερβίρουμε. Είτε μόνο του, είτε με παγωτό βανίλια.
2009-11-27 11:15:30
Φαίνεται πολύ νόστιμη συνταγή. Μου άρεσε ιδιαίτερα επειδή δεν περιέχει πολλά αυγά. Η μπανάνα την κάνει θρεπτική για τα παιδιά, επίσης περιέχει κάλλιο, σημαντικό κι αυτό.
2009-11-27 11:15:30
Φαίνεται πολύ νόστιμη συνταγή. Μου άρεσε ιδιαίτερα επειδή δεν περιέχει πολλά αυγά. Η μπανάνα την κάνει θρεπτική για τα παιδιά, επίσης περιέχει κάλλιο, σημαντικό κι αυτό.
2009-08-05 15:49:04
μμμ μας ανοιξες την ορεξη μικρο Ξενακι... θα την δοκιμασω ακουγετε πολυ καλη, Μπραβο μικρη !!!!!!