Cooktherapy, recipes, συνταγές > Home
Εισαγωγή Φωτογραφιών

Κέικ σοκολάτας


10
0


Μερίδες: 20
Χρόνος ετοιμασίας: 10 '
Χρόνος ψησίματος: 10 '
User Photo Sokolatoula Sokolatoula
Είναι μια εύκολη και γρήγορη συνταγή με εγγυημένο αποτέλεσμα γεύσης και επιτυχίας.
Ετικέτες: Διατροφή:Γενική
Κατηγορίες:Γλυκα - Επιδόρπια / Κέικ
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να γίνεις φίλος της συνταγής.

Φίλοι της συνταγής (10 συνολικά)

Υλικά

Εκτέλεση

6 αυγά
1 κούπα του τσαγιού ζάχαρη
2 κουβερτούρες
1 βιτάμ των 250 γραμμαρίων
1 1/2 κούπα του τσαγιού αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
2 βανίλιες
1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 250 βαθμούς.
2.Λιώνουμε σε χαμηλή φωτιά το βιτάμ με την κουβερτούρα.
3.Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη και προσθέτουμε σιγά σιγά το μίγμα της κουβερτούρας.
4.Προσθέτουμε το αλεύρι και τις βανίλες.
5. Τοποθετούμε το κέικ σε καλά βουτυρωμένη και αλευρωμένη φόρμα και το ψήνουμε  10-11 λεπτά.
6.Αφήνουμε το κέικ τουλάχιστον μισή ώρα πριν το ξεφορμάρουμε.

Σχόλια

User Photo Sokolatoula Sokolatoula
2010-12-15 21:08:13
Μια ώρα είναι αρκετή για να κρυώσει και να ξεφορμάρουμε το κέικ. Είναι λίγο ευαισθητούλι αλλά μας αποζημιώνει με τη γεύση του.
User Photo roula150908 roula150908
2010-12-15 12:00:55
ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση ειναι γευστικοτατο το φαγαμε ακομη και σπασμενο , αλλα να ξερεις το εψησα κατα γραμμα, το αφησα να κρυωσει μια ωρα. λες να θελει παραπανω? οντως ηταν ψημενο εξω και μεσα σαν λαβα ηταν γευστικοτατο μονο αισθητικα μας τα χαλασε λιγο !!! αλλα θα ξαναδοκιμασω !!!!
User Photo Sokolatoula Sokolatoula
2010-12-15 08:34:43
Ρούλα μου την επόμενη φορά που θα το φτιάξεις άφησέ το περισσότερη ώρα να κρυώσει. Ίσως να είναι αυτός ο λόγος που σου έσπασε όταν το ξεφορμάρισες. Το έψησες στους 250 βαθμούς 10 -12 λεπτά; Το κέικ αυτό θέλει να ψηθεί καλά απ έξω και μέσα να μείνει ρευστό. Η επόμενη προσπάθειά σου εύχομαι να πετύχει γιατί είναι ένα πολύ νόστιμο κέικ.
User Photo roula150908 roula150908
2010-12-14 23:49:44
sto kseformarisma spaei to glyko.... ta ekana ola kata gramma... k poly kalo vouturoma k aleyroma...giati???
User Photo Sokolatoula Sokolatoula
2010-01-11 22:03:22
Ναι lianna μου, αυτές εννοώ. Τις κουβερτούρες των 100 γραμμαρίων.
User Photo lianna lianna
2010-01-11 17:01:38
otan les 2 koybertoyres ennoeis 2 kanonikes syskeyasies sokolatas koybertoyra poy mporoyme na broyme kai sto periptero?
User Photo Sokolatoula Sokolatoula
2009-09-11 16:17:29
Ναι Persa. Είναι η αγαπημένη μου συνταγή και ήθελα να τη μοιραστώ μαζί σας.
User Photo persa persa
2009-09-11 16:09:50
sokolatoula είναι η συνταγή που μένει ρευστή η σοκολάτα μέσα στο κέϊκ?!!

Παραλλαγή συνταγής

Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να προσθέσεις σχόλια.