Πρώτα, χτυπάμε καλά τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη, να αφρατέψουν. Προσθέτουμε τα αυγά και χτυπάμε πάλι καλά και μετά το γιαούρτι και τις βανίλιες. Ρίχνουμε το αλεύρι λίγο – λίγο συνεχίζοντας το χτύπημα. Τέλος, προσθέτουμε και την τρούφα και την ενσωματώνουμε απαλά. Ρίχνουμε το μείγμα σε βουτυρωμένο και αλευρωμένο ταψί και το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς. Δεν ανοίγουμε το φούρνο μέχρι να ροδίσει το κέικ. Βγάζουμε το κέικ από το φούρνο και το αφήνουμε να κρυώσει.