Cooktherapy, recipes, συνταγές > Home
Εισαγωγή Φωτογραφιών

Κέικ καρύδας γερμανικό


9
0


Μερίδες: 10-12
Χρόνος ετοιμασίας: 5 '
Χρόνος ψησίματος: 40 '
User Photo xgiorgara xgiorgara

Τη συνταγή μου την έδωσε μια μαθήτριά μου γερμανικής καταγωγής, την φτιάξαμε και βγήκε πολύ ωραία.

Ετικέτες:κεηκ, cake, καρύδα Διατροφή:Γενική
Κατηγορίες:Γλυκα - Επιδόρπια / Κέικ
Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να γίνεις φίλος της συνταγής.

Φίλοι της συνταγής (9 συνολικά)

Υλικά

Εκτέλεση

1 1/2 φλυτζανι φαρίνα
1 1/2 φλυτζανι ινδοκαρυδο
3 κουτ γλ μπείκιν πάουντερ
1 1/2 φλυτζανι ζαχαρη
4 αυγα
1/3 φλ κονιακ
1 μικρη κονσερβα ανανα
1 φλυτζανι βιταμ
σιροπι
1 1/2 φλ ζαχαρη
1 1/2 φλ νερο
χυμο μισου λεμονιου

Χτυπαω τη ζαχαρη με τα αυγα και το βιταμ να αφρατεψουν και προσθετω το κονιακ.
Ενωνω τα στερεα με τα υγρα και ανακατευω απαλα.
Στο τελος ριχνω και τον ανανα ψιλοκομενο.
Ψηνω στους 180 σε προθερμασμενο φουρνο.
Όταν κρυωσει το κεικ του ριχνω το σιροπι καυτο, αφου βρασω τα υλικα του για 5 λεπτα.
Πασπαλιζω με καρυδα.

Σχόλια

Παραλλαγή συνταγής

Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να προσθέσεις σχόλια.